ORIGAMI este arta care insufleteste hartia. Origami este armonie, frumusete si gratie, complexitate si imaginatie.

Va invitam sa ne descoperiti!vineri, 17 iunie 2011

Despre o coala de hartie

Sunt povestea veche de sute de ani a unei coli de hartie. Sunt o poveste de devenire. Eram o coala de hartie banala, obisnuita si am devenit mai mult de atat. Am devenit arta. M-am reinventat in multe feluri. M-am folosit de doua maini omenesti, la inceput mai stangace si apoi, pe masura ce ne-am imprietenit si au inceput sa ma cunoasca din ce in ce mai bine, au devenit din ce in ce mai pricepute. Doua maini m-au ajutat sa devin conturul unui alt univers – universul origami. Pot fi un obiect complex si foarte decorativ, pot fi o imitatie artistica a vietii (floare, pasare, fluture etc), pot fi un obiect functional si extrem de frumos (abajur, cutie, etc). Pot fi alaturi de tine in fiecare zi, imbogatindu-ti atmosfera prietenoasa si calda de acasa, sau iti pot fi alaturi in zile importante din viata ta – nunta, botez, zi aniversara.
Sunt o coala de hartie dar sunt mult mai mult de atat. Ma impaturesc gratios pentru a-ti aminti de ceea ce iti place cel mai mult, si ma infatisez in fata ta pentru a te bucura  si pentru a te ajuta sa evadezi dintr-o lume prea reala, incatusat de griji si monotonii.
Sunt o coala de hartie plina de viata si mi-ar placea sa fiu vazuta, apreciata si promovata. M-as bucura sa fac parte din viata ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu